Laat Autobedrijf Romijn in Renswoude uw oldtimer opknappen

Heeft een oude auto in de garage staan die nog van uw vader is geweest? U kunt er niet meer mee rijden, maar vanwege de emotionele waarde wilt u hem eigenlijk ook niet wegdoen. Autobedrijf Romijn in Renswoude knapt de auto weer helemaal op. Met passie voor oldtimers en klassiekers legt Erik Romijn veel liefde in het repareren en onderhouden van deze auto’s. 

Reparatie en onderhoud aan uw oldtimer

Erik Romijn legt zijn hele ziel en zaligheid in oldtimers. Oude auto’s opknappen en weer de weg op krijgen, dat is volgens hem het mooiste wat er is. Omdat iedere oldtimer zijn eigen sfeer en charme heeft, probeert Erik het karakter van de auto altijd te behouden tijdens reparaties en onderhoud. 

In onze werkplaats in Renswoude krijgen we regelmatig klassiekers uit alle streken van Nederland onder handen. Zo zijn er enkele MG’s, Jaguars en Amerikanen opgeknapt door Erik. Zelf bezitten we ook enkele klassiekers, waaronder een Opel Record en een Opel Commodore. Van dit merk heeft de garage veel onderdelen op voorraad. Uiteraard is elke oldtimer welkom voor onderhoud, reparatie en spuitwerk.

Wilt u met uw oldtimer of klassieker weer de weg op? Neem contact met ons op.

Reparatie en onderhoud aan uw oldtimer