Projecten van Autobedrijf Romijn in Renswoude

In onze werkplaats in Renswoude krijgen we regelmatig een oude auto of klassieker binnen die we helemaal strippen om er weer een geweldige auto van te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het opknappen van oldtimers van het merk Opel, maar nemen elk project graag onder handen.

Uw oldtimer laten opknappen?

Mensen uit heel Nederland brengen hun oude auto of klassieker langs om door ons te worden hersteld. Bekijk hieronder onze projecten. Wilt u ons live een keer aan het werk zien? We organiseren evenementen waarbij we de auto’s opknappen. Brengt u uw oldtimer ook bij ons langs?

Opel Kadett C2 1.6SR Body Restauratie

Dit keer een opel Kadett C2 in de werkplaats. Zeer mooie basis, nog nooit een stuk in gelast. Er moesten maar 3 kleine stukjes plaat in gelast te worden. Deze keer alleen de body gerestaureerd en de assen eronder gezet, de opbouw doet de klant zelf.

Opel Commodore A Coupé Steinmetz

Alle projecten voor ons zijn speciaal, maar deze Commodore A Coupé spant toch wel de kroon. In opdracht van een klant helemaal gespoten in de kleur geel en een 4.0 24v irmscher motor ingebouwd met de nodige aanpassingen. Deze commodore komt op benzine én LPG te lopen. Dit allemaal aangestuurd door een vrij programmeerbare ECU. 

Opel Commodore A 2.5GS

Weer een bijzondere restauratie waar wij mee bezig zijn. Ditmaal een Opel Commodore A 2.5GS. Deze word van top tot teen aangepakt en op technisch gebied verbeterd. 

Opel Commodore A 2.8GS Webers

Deze commodore kwam bij ons binnen als 'Sloop' auto. De auto zag er niet uit en een buitenstaander zou zeggen dat deze commodore rijp voor de sloop zou zijn. Echter zag deze auto er nog 'hard' uit. Had weinig roest en was nog nooit een plaatje in gelast. Ideaal als basis voor een restauratie project! En zie wat er van gekomen is. Deze zeer fraaie commodore is kompleet nieuw opgebouwd en voorzien van een nieuwe 3.0(uit krat) met webers erop!

 

Opel Record C coupe

Opel Commodore Coupe

Deze auto was erg doorgeroest. De auto hebben we helemaal gestript en doorgeroeste onderdelen zijn vervangen. Vervolgens hebben we de auto gespoten in de oorspronkelijke kleur. Ook het leer van de zittingen en deuren moest op sommige plekken vervangen worden. De auto ziet er weer geweldig uit.

Opel Commodore A 3.0 24v

Deze commodore hebben wij voorzien van een nieuwe two tone laklaag. De streep aan de zijkant maakt hem sportief en dat mag hij ook wel een beetje tonen vanwege zijn motor. Hierin hebben wij een stukje nieuwe technologie toegepast van opel. Carburateurmotor is vervangen voor een 3.0 24V injectie motor met 204pk.

Opel Commodore B 3.6 Irmscher

Deze commodore hebben wij kompleet gerestaureerd en op geen cent bezuinigd. Alles is nieuw van deze mooie commodore. Onderkant mooi in de lak. Een echte show auto! Maar vergis u niet.. deze commodore wordt voortgedreven door een door irmscher getunede motor met 212pk!

Opel commodore A 5.7GS V8

Deze commodore hebben wij kompleet gerestaureerd en op geen cent bezuinigd. Alles is nieuw van deze mooie commodore. Onderkant mooi in de lak. Een echte show auto! Maar vergis u niet.. deze commodore wordt voortgedreven door een door irmscher getunede motor met 212pk!

Opel Commodore B GS/E 3.0 24v

Deze fraaie commodore GS/E hebben wij van top tot teen gerestaureerd. en vervolgens met nieuwe onderdelen opgebouwd. ook hebben we er een 3.0 24v motor in gebouwd met 204pk welke standaard uit een senator kwam.