Breng uw auto langs bij Autobedrijf Romijn in Renswoude

Autobedrijf Romijn in Renswoude staat klaar om alle reparaties, herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto uit te voeren. Heeft u een spiksplinternieuwe auto of juist een wat ouder model? Wij zijn sterk in elk merk.

Laat ons autobedrijf in Renswoude uw auto onderhouden

Onderhoud
Autobedrijf Romijn voert al het onderhoud aan uw auto uit. Breng uw auto langs voor een tussentijdse controle of om deze apk te laten keuren. We zorgen ervoor dat uw auto voldoet aan alle eisen. U gaat weer met een gerust hart de weg op. 

Reparatie
Moeten de remblokken worden vervangen of is de voorlamp kapot? Koelt de airco niet meer zo goed of blijft de koppeling hangen? In onze werkplaats repareren wij elke auto snel en effectief. Wij zijn zowel de nieuwe als de oudere technieken meester. Dat is handig, want zo kunnen we elk merk en type auto onder handen nemen.

Schadeherstel
Autoschade is altijd vervelend en komt vaak ongelegen. Autobedrijf Romijn heeft de juiste ervaring, kennis en technologie om uw auto vakkundig te herstellen. Veel schade of juist een klein krasje in de lak? In onze spuitcabine zorgen we ervoor dat er niets meer van te zien is.

Custom paint job

Wilt u uw auto van een andere kleurtje voorzien of uw oldtimer laten opknappen? Autobedrijf Romijn in Renswoude geeft uw auto een mooie, nieuwe look. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en laksoorten.

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.