Laat uw oldtimer onderhouden of repareren door Autobedrijf Romijn uit Renswoude

We kennen het allemaal. De prachtige oldtimers die weg staan te kwijnen in de garage. Ontzettend zonde, toch? Wij zorgen ervoor dat deze klassiekers weer de weg op gaan. De eigenaar van ons autobedrijf, Erik Romijn, is gek op oldtimers. Met veel liefde repareert en onderhoudt hij deze auto’s voor zijn klanten. Mag hij uw oldtimer ook weer in ere herstellen? Neem dan contact met ons op. Dan zit u binnenkort weer achter het stuur van uw prachtige bolide.

Maak een afspraak

We ♥ oldtimers

Erik Romijn legt zijn hele ziel en zaligheid in oldtimers. Oude auto’s opknappen en weer de weg op krijgen, dat is volgens hem het mooiste wat er is. Omdat iedere oldtimer zijn eigen sfeer en charme heeft, probeert Erik het karakter van de auto altijd te behouden tijdens reparaties en onderhoud.

Laat uw oldtimer repareren

Onderhoud en reparatie

Elke oldtimer is welkom voor onderhoud, reparatie en spuitwerk. In onze werkplaats in Renswoude krijgen we dan ook regelmatig klassiekers uit alle streken van Nederland onder handen. Zo hebben we met veel plezier enkele MG’s, Jaguars en Amerikanen opgeknapt. 

Maak een afspraak

Webshop voor onderdelen

Als echte liefhebbers bezitten we zelf natuurlijk ook enkele klassiekers, waaronder een Opel Record en een Opel Commodore. Van dit merk hebben we veel onderdelen op voorraad. Die kunt u vinden in onze webshop.

Naar de webshop