Kom langs bij onze werkplaats voor autoschadeherstel- en onderhoudswerkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor alle reparaties, schadeherstel- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto. Wij hebben een voorliefde voor oldtimers, maar zijn sterk in elk automerk. Of u nu een spiksplinternieuwe auto of juist een wat ouder model bezit, wij staan altijd voor u klaar.

Maak een afspraak

Onderhoud

Breng uw auto langs voor een tussentijdse controle, of om deze apk te laten keuren. Dan zorgen wij ervoor dat uw auto weer voldoet aan alle eisen. Zo kunt u weer met een gerust hart de weg op!

Maak een onderhoudsafspraak

Reparatie

Moeten de remblokken worden vervangen? Is de voorlamp kapot? Koelt de airco niet meer zo goed? Of blijft de koppeling hangen? Geen paniek! In onze werkplaats repareren wij elke auto snel en effectief. We zijn zowel de nieuwe als de oudere technieken meester. Dat is handig, want zo kunnen we elk merk en type auto onder handen nemen.

Plan uw reparatie in

Schadeherstel

Autoschade is altijd vervelend en komt vaak ongelegen. Dan is het fijn als het snel opgelost kan worden. Met onze kennis, ervaring en technologieën zorgen wij ervoor dat u snel weer in uw auto weg kunt rijden. Zo is de lak van uw auto in een mum van tijd weer hersteld in onze spuitcabine.

Maak een herstelafspraak

Custom paint job

Wilt u uw auto van een andere kleurtje voorzien of uw oldtimer laten opknappen? Autobedrijf Romijn geeft uw auto een mooie, nieuwe look. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en laksoorten.

Neem direct contact op

Opel onderdelen: nieuw en gebruikt

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw klassieke Opel? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Autobedrijf Romijn. Hier vindt u een groot aanbod aan onderdelen voor onder andere de Ascona A en B, de Commodore A-C en de Opel Kadett.

Naar de webshop