Oldtimer projecten van Autobedrijf Romijn in Renswoude

In onze werkplaats in Renswoude krijgen we regelmatig een oude auto of klassieker binnen. Deze strippen we helemaal, om er weer een geweldige auto van te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het opknappen van oldtimers van het merk Opel, zoals u kunt zien aan ons portfolio hieronder, maar we nemen elk project graag onder handen. Daagt u ons uit met uw oldtimer? Dan zorgen wij ervoor dat u binnenkort weer kunt toeren.

Maak een vrijblijvende afspraak

Uw oldtimer laten opknappen?

Mensen uit heel Nederland brengen hun oude auto of klassieker bij ons langs om hem te laten herstellen. Zo hebben we met veel plezier enkele MG’s, Jaguars en Amerikanen mogen opknappen. Maar als echte liefhebbers kunnen we natuurlijk niet zonder een eigen oldtimerwagenpark. We zijn de trotse eigenaren van een Opel Record en een Opel Commodore.

Mogen wij uw oldtimer opknappen?

Wilt u ons een keer live aan het werk zien?

We organiseren regelmatig evenementen waarbij we auto’s opknappen. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier. Dan houden wij u op de hoogte en sturen we u een bericht wanneer er weer een evenement plaatsvindt.

Laat uw gegevens achter

Onderdelen voor klassieke Opels

Zoekt u onderdelen voor uw klassieke Opel? Bezoek dan eens onze webshop. Hier vindt u een groot aanbod aan onderdelen voor o.a. de Ascona A & B, de Commodore A t/m C en de Opel Kadett.

Naar de webshop